wrongturn.blogg.se

Utkast: Jan. 31, 2013

Kategori: Allmänt

♥ what we do in life echoes in eternity

 

mmmmmellerud

Kategori: Allmänt

Jobbat idag med.. Snacka lite om att de kommer bli svårt i helgen, hela slutarökagrejen & festa... Efter en stunds pratande så säger chefen att jag kan vara ledig måndag & tisdag om jag vill eftersom ja ska till Mellerud över helgen, lätt bästa chefen har man ju! Så det blir jobb imorgon och sen ledig fram till torsdag kl 11! :D
Snosade 5 veckors bebis också, åhh de små liven luktar ju alldeles underbart mysigt, men själv får man ju vänta med det, pratade med mamma om man skulle skaffa en lagom till jul men vi hoppar över de ;)


Blev bara 5 timmars sömn inatt så är huur trött som helst, började se på nya filmen med Denzel Washington, Flight, men var så trött så får göra ett nytt försök en annan dag...
Nu måste jag packa och fixa lite kvällsmat, ta en dusch och gå o lägga mig!


Förövrigt så ska det bli sååååååååååååååhhääääääääääääääär skoj att åka till Mellerud imorgon, <3

SJUKT IRRITERANDE

Kategori: Irritationsmoment

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16125129.ab



kände att jag blev jävligt sur nu faktiskt, vet att jag är typ 6 dagar efter...MEN FÖRIHELVETE! Om det vart mitt barn som blev mobbat & skolan inte gjorde något åt det trots att de är underrättade.. Då hade jag blivit ordentligt jävla sur, jag hade läxat upp ungarna efter noter, ringt deras föräldrar och berättat att jag precis fostrat ert barn eftersom det verkar dåligt med det hemifrån!!!!!!!!!!! Okej, föräldrar är oftast väldigt blinda för vad deras barn hittar på, men det är inte acceptabelt att mobba!!!! Ungarna vet ju inte bättre många gånger, förstår inte vad det kan leda till, vad de utsätter personen för. Åh det gör ont i mitt hjärta att Sveriges rättsystem ger den domen, en anmälan ifrån en skola som vetat om mobbningen men inte vidtagit åtgärder? Pröva sätt dit dem istället, mobbning är inte speciellt svårt att stoppa, det handlar bara om kunskap, kunskap som behövs läras ut! Däremot tror jag inte att pappan hade tvekat att göra samma sak om & om igen för sin dotter!

måste älska lediga onsdagar

Kategori: Allmänt

Denna lediga onsdagen spenderades mestadels i bilen.
Vet inte när vi kom iväg i förmiddags men första stopp var Årjäng o Broms Café!?
Svingoa smörgåsar & toppengo semletårta.. Fortsatte färden mot Karlstad, pratade med bror i telefon och drog en vit lögn om att jag var på väg till Karlstad för att shoppa o ta en övernattning hos honom.. Väl där sprang jag & mamma runt i affärer i två timmar, inte så smidigt att göra i 12,5 cm klack(!)
Klockan 3 möttes vi upp på O'learys där vi överraska bror eftersom han inte visste att mamma var med..
Satte oss ner o skulle käka, givetvis kunde ja inte välja men ja fick nån mix av spareribs, var inte det godaste jag ätit och min mage har demonstrerat hela tiden sen dess, mohaha f(n)is(s)
Sen iväg till brors lägenhet för semletårta & kaffe, lyckades få med mig hans Gallieano hem , ;) hehe så hotshots får det ju bli någon dag!

Tog förövrigt en öl till maten förut.... Röksuget som uppstod... Men det gick fort över, dock så kommer den riktiga prövningen bli i helgen då det ska till Mellerud och festas osv.... Dessa 6 dagar har gått bra, dock har de blivit några bitar oreokaka så får nog sluta me de också! :O
 
Klarade förövrig precis värld 6 på Super Mario, intressant? Kanske inte lika intressant som mina fisar?
Sova nu, jobb imorgon!

...

Kategori: Allmänt

Satt på Skype med Sandra fram till midnatt, vilket numera, är sent för mig!
Fick lite smått panik, hade ju inte duschat eller något, ställde klockan på 6 men gick lik förbannat upp kl 7.
Dissa duschen, fräscht va?

Vart ganska lugn dag på jobbet och nu ligger jag i matkoma i sängen & spelar Super Mario Bros 3!
Imorgon ska vi iväg under dagen till en än så länge hemlig destination eftersom det är onsdag som betyder LEDIG!

På fredag tänkte jag åka till Brålanda på Ebbas kalajs och sen till Sandra för o hänga där resten av helgen, fint de!
Kan förövrigt säga att man inte ska börja spela Super Mario när man håller på att sluta röka, får ordentliga damputfall o skriker diverse könsord och slår i datorn när jag dör, nödvändigt?

...

Kategori: Allmänt

Somnade sent inatt så när mamma kom in vid 7 imorse och sa att jag kunde sova till 10 så blev jag nöjd och somnade fort om.
Väl på jobbet var det full rulle, vilket är jättekul! Diskuterade lite om framtidsplaner och sådant, så allt går åt precis rätt håll! :)
Tack och lov så hade jag inga grova humörsvängningar idag och det var tur då man faktiskt inte alla gånger håller med kunden, men det är bara att le och nicka!
Nu håller jag på och organiserar min garderob, IGEN... Har en tendens att allt ligger i en hög på golvet till slut, inte speciellt charmigt va?

BIG MISTAKE

Kategori: Allmänt

laddade ner Super Mario Bros 3 tidigare ikväll, vips så var 3 ½ timme puts väck?! Så nu har jag tvingat mig själv att sluta spela men eftersom jag vilade på middan idag så är jag inte trött nu :/ såå, BIG MISTAKE som sagt!


Dessutom har jag nu kommit fram till hur otroligt svårt det faktiskt är att trösta någon vars vän gått bort :/ Jag vet inte vad jag ska säga eller göra, jag vill inte ställa för mycket frågor men inte heller få de att låta som att jag inte bryr mig, för det gör jag! Försöker sätta mig in i hur jag hade velat att det skulle vara om de vart jag som vart drabbad, men alla är vi ju olika så de funkar ju inte heller. Svårt & jobbigt sånt här!

schizofreni

Kategori: Allmänt

Välkommen till snurrigaste söndagen på länge!
Vaknade vid 8 imorse och var pigg & glad.. Jag gick upp och städa lite i köket, plockade ur diskmaskinen och ordnade med frukost till de 2 andra i hushållet som var på fest igår och inte alls var på topp idag som jag VAR..
Efter detta gick jag in på mitt rum och såg på "Den otroliga vandringen" & somnade sen... Vaknade 2 timmar senare helt jävla totalförändrad!
Mamma stod framför spisen och fixade mat, hemmagjorda burgare & egna pommes... Men nej då blev jag sur?
Mannen i detta hus hade druckit upp saften, så JAG skulle behöva dricka vatten!?!?! (oj va farligt..)
Sen när hon serverade maten, ja hon la upp allting fint på tallrikar åt oss, nej då dög inte det heller. Åt halva hamburgaren och slängde den demonstrativt på tallriken som om jag vore 5 år liksom, men artig som man är tacka man för maten, men egentligen ville jag bara skrika rakt ut " VAD FAN SYSSLAR DU MED?! Blev du tappad i golvet som nyfödd eller???? Maten smakar ju inte ens skit, nää för den är totalt jävla smaklös! FYFAN VA VÄRDELÖST!
tjaa, egentligen smaka det bra, men nej mitt humör tillät inte det.

Då kommer nästa del i det hela, ska plocka bort min tallrik, då jag ser grejer i diskhon, VAFAN jag plockade ju ur diskmaskinen imorse, VA JÄVLA SVÅRT ÄR DET ATT STÄLLA IN I DISKMASKINEN?
ja, detta var jag tvungen att påpeka
"Ja ni vet att man får plocka in i diskmaskinen efter sig, det går bra, det är de vi har den till"
Mamma svarar då; Ja man får plocka upp strumporna efter sig själv, de går bra!
Näää men vafan säger människan känner jag då, går som värsta tonårstrotsarn utifrån köket och in på mitt rum..
Okej, ja tränar väl lite tänker jag då, NÄÄÄÄ DRA PÅ TRISSOR DÅ HAR HON FANIMEJ TVÄTTAT MINA TRÄNINGSKLÄDER.. svär lite för mig själv om hur fan man kan vara så dum!?!?!?!!?!?!??!

Egentligen så tycker ju inte jag något av detta, jag tycker att min mamma är grym på att laga mat, & de är ju faktiskt hon som lärt mig att man ska plocka in efter sig själv i diskmaskinen men hon ville nog bara att vi andra i familjen också skulle göra de efter oss, och min mamma är ju himla gullig som tvättar åt mig för jag är ju trots allt snart 22 år och kan göra det själv.
Jag håller på att sluta röka, och nu kom första humörsvängningarna till följd utav detta.
Så, förlåt alla som blivit/kommer bli drabbade av mitt himla trevliga humör, ska göra så gott ja kan för att ni ska slippa! :)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.