wrongturn.blogg.se

schizofreni

Kategori: Allmänt

Välkommen till snurrigaste söndagen på länge!
Vaknade vid 8 imorse och var pigg & glad.. Jag gick upp och städa lite i köket, plockade ur diskmaskinen och ordnade med frukost till de 2 andra i hushållet som var på fest igår och inte alls var på topp idag som jag VAR..
Efter detta gick jag in på mitt rum och såg på "Den otroliga vandringen" & somnade sen... Vaknade 2 timmar senare helt jävla totalförändrad!
Mamma stod framför spisen och fixade mat, hemmagjorda burgare & egna pommes... Men nej då blev jag sur?
Mannen i detta hus hade druckit upp saften, så JAG skulle behöva dricka vatten!?!?! (oj va farligt..)
Sen när hon serverade maten, ja hon la upp allting fint på tallrikar åt oss, nej då dög inte det heller. Åt halva hamburgaren och slängde den demonstrativt på tallriken som om jag vore 5 år liksom, men artig som man är tacka man för maten, men egentligen ville jag bara skrika rakt ut " VAD FAN SYSSLAR DU MED?! Blev du tappad i golvet som nyfödd eller???? Maten smakar ju inte ens skit, nää för den är totalt jävla smaklös! FYFAN VA VÄRDELÖST!
tjaa, egentligen smaka det bra, men nej mitt humör tillät inte det.

Då kommer nästa del i det hela, ska plocka bort min tallrik, då jag ser grejer i diskhon, VAFAN jag plockade ju ur diskmaskinen imorse, VA JÄVLA SVÅRT ÄR DET ATT STÄLLA IN I DISKMASKINEN?
ja, detta var jag tvungen att påpeka
"Ja ni vet att man får plocka in i diskmaskinen efter sig, det går bra, det är de vi har den till"
Mamma svarar då; Ja man får plocka upp strumporna efter sig själv, de går bra!
Näää men vafan säger människan känner jag då, går som värsta tonårstrotsarn utifrån köket och in på mitt rum..
Okej, ja tränar väl lite tänker jag då, NÄÄÄÄ DRA PÅ TRISSOR DÅ HAR HON FANIMEJ TVÄTTAT MINA TRÄNINGSKLÄDER.. svär lite för mig själv om hur fan man kan vara så dum!?!?!?!!?!?!??!

Egentligen så tycker ju inte jag något av detta, jag tycker att min mamma är grym på att laga mat, & de är ju faktiskt hon som lärt mig att man ska plocka in efter sig själv i diskmaskinen men hon ville nog bara att vi andra i familjen också skulle göra de efter oss, och min mamma är ju himla gullig som tvättar åt mig för jag är ju trots allt snart 22 år och kan göra det själv.
Jag håller på att sluta röka, och nu kom första humörsvängningarna till följd utav detta.
Så, förlåt alla som blivit/kommer bli drabbade av mitt himla trevliga humör, ska göra så gott ja kan för att ni ska slippa! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: