wrongturn.blogg.se

bakishäng

Kategori: Allmänt

Är det konstigt att jag saknat bakisdag med Sandra?
Vakna & må dåligt för att lägga sig o somna en stund till, vakna till o prata lite och skratta åt menlösa skämt..
Leta reda på pizzalappen medans Sandra kollar upp massa matbloggar.. Ringa Jajjis för att tjata till oss skjuts till Börsen för att köpa någon favorit med sås på och en burk bredvid med extra sås också.. Få med en Ramlösa till Sandra för att hon helt plötsligt ska vara nyttig? Själv tar jag som alltid två burkar med cola.. Och inser att jag borde köpt en tredje för att de är såå gott.. Väl hemma så äter vi pizzan i 3 omgångar, medans tvn har nån menlös tablå eller nån film står på.. Givetvis är det en del facebookkikande, bloggkoll & efterblivet kikande på telefonen..

Nu är vi här igen, precis sett på "The girl with the dragon tattoo", väntar på att "Flickan som lekte med elden" ska bli klar o sen kör vi även på "Luftslottet som sprängdes"... Så har vi nånting att göra som Sandra säger..

Igår vart det lite galet, först skulle vi till Uddevalla, sen till Trollhättan men så ångra vi oss o skulle på hemmafest.. Till sist blev det Trollhättan & premiärtur på Lipz 20, men snälla vakter, sluta kalla mig Törnrosa hela tiden!
Kvällen var bra, dansade och brötade.. Lärde oss lite franska.. O hade allmänt skoj!

Var hemma igen strax efter 3, då vi skulle efterfesta men Sandra vägrade för att hon inte hade fått äta, och idag tackar vi Sandra för att hon blev sur så vi inte efterfestade, för då hade det nog inte infunnit sig något välmående idag inte!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: